Bodyworks Nyborg 2019

For tredje gang inviterer vi til Bodyworks weekend

Det foregår i weekenden d. 22. - 24. marts 2019 - Se programmet under fanen program

Måske har du allerede stiftet bekendtskab med Mel, idet han 2 år i træk har besøgt Nyborg i forbindelse med Body Works.

Hvis ikke, så har du igen muligheden, da vi har fornøjelsen af at præsentere ham som én af de 3 instruktører vi kommer til at have fornøjelsen af d. 22+23+24 marts 2019!

Mel er instruktør i bl.a. Insanity, Metafit og Spinning. Herudover er han tidligere boksetræner, og til hverdag arbejder han for politistyrken i Leicester County.

Vi har nu fornøjelsen af, at præsentere den næste instruktør, som vi vil møde til Body Works i Nyborg. Hun hedder Nikki Tadman, og vil introducere dig til både BodyCombat, BodyBalance og Stretch. 💪🏋️‍♂️🤸‍♀️

Vi ser frem til at få sved på panden og smil på læben i weekenden 22. – 24. marts 2019. Ses vi?

Måske kender du allerede Jacob Elkjær, eller også kommer du til det!

Vi har nemlig fornøjelsen af, at kunne præsentere Jacob som foredragsholder i forbindelse med Body Works weekenden 2019. Efter foredraget vil der oveni være mulighed for at opleve en spinningstime med Jacob, hvor der er garanti for sved på panden.

Jacob Elkjær er 48 år, og har dyrket ultrasport siden starten af 2000. Grundlægger af R3 Sports Coaching der arbejder med gruppe og personlig coaching i primært cykling og løb. Hans eget primære fokus er sportsmæssigt Triathlon og Ultraløb.

Foredraget vil handle om motivation, beslutningskompetence og nysgerrighed.